Om festivalen:

 

Bornholms Internationale Gadeteater Festival (BigF) præsenterer hver sommer internationalt gadeteater, ny cirkus og performance af højeste kvalitet for bornholmerne og øens mange sommergæster. Forestillingerne er gratis, de er oftest non-verbale og kan derfor nydes af alle uanset alder og sprog. En kabaret åbner hvert år festivalen, hvor publikum bliver præsenteret for små uddrag af programmet.

 

Bornholms Internationale Gadeteater Festival blev startet i 2011 af den internationale gadeteatergruppe, Dansk Rakkerpak i et samarbejde med  Teaterforeningen Bornholm. Siden har den vokset sig større og blevet en fast tradition i det bornholmske sommerliv. 

 

I 2021 afholdes festivalen for tiende gang med Hasle som centrum, men også med forestillinger i Rønne og Gudhjem. Udenlandske og danske grupper spiller forestillinger i løbet af fire dage. 

 

BigF 2021 er organiseret af Teaterforeningen Bornholm i samarbejde med Passage i Helsingør, Undreværket, Hasle Byting samt Rønne Bibliotek. Den bliver afholdt med mange menneskers store frivillige indsats og den er støttes af flere fonde og sponsorer: